Loading...
WAT WIJ DOEN 2018-01-18T21:17:47+00:00

Waarom Airhome?

Airhome heeft veel ervaring in het vervangen, verbeteren en onderhouden van ventilatiesystemen. Onze klanten bevinden zich in allerlei sectoren. Zo behoren een aantal grote woningcorporaties al jarenlang tot onze klantenkring.

 Onderhoud

is noodzakelijk

Airhome levert onderhoud aan alle voorkomende ventilatiesystemen. Wij brengen de in uw woningaanbod voorkomende ventilatiesystemen in kaart en maken op basis hiervan een onderhoudsplan, met als doel kostenbesparing en kwaliteitsverbetering. Airhome biedt zowel kleinschalig individueel onderhoud als een totaalconcept inclusief meerjarenplanning/ begroting en storingsonderhoud.

Meer weten?

 Vervanging, renovatie

tijd voor vernieuwen

Naast onderhoud zijn wij gespecialiseerd in het vervangen en renoveren van ventilatiesystemen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van renovatieprojecten voor onder andere woningcorporaties bent u verzekerd van een kwalitatieve en duurzame oplossing.

 Verbetering

omdat het altijd beter kan

Ventilatiesystemen nog niet aan vervanging toe zijn kunnen wij optimaliseren. Wist u dat door een verkeerde afstelling het rendement minimaal kan zijn? Een goed ingeregeld systeem is zuiniger en stiller.

Wat kunt u van ons verwachten

  • een gedegen en onafhankelijk ventilatieadvies van individuele/ collectieve en gebalanceerde ventilatiesystemen
  • Ultrasoon reiniging van alle ventilatieonderdelen.
  • Camera inspecties van ventilatiekanalen
  • Toepassen van hoogwaardige materialen bij vervangingswerkzaamheden
  • correcte afhandeling van de werkzaamheden in de woning
  • meetrapporten van de uitgevoerde woningen
  • ondersteuning op het gebied van ventilatieproblemen en meerjarenbegrotingen
  • geen onderhoud om het onderhoud

Kwaliteit

Om goede resultaten richting onze opdrachtgevers te waarborgen doen wij continu investeringen in goed en gekwalificeerd personeel en materialen. Zo hebben wij een speciale spuitcabine voor reinigingswerkzaamheden en één van de grootste ultrasoonbaden van Noord- Nederland. Ook heeft Arihome een interne adviseur met tien jaar ervaring op het vakgebied ventilatietechniek. In combinatie met een ervaren team dat de organisatie en uitvoering doet, wordt de grootst mogelijke zorg aan uw project besteed.

Wat is ons werkgebied

In ons werkgebied, dat zich uitstrekt van de provincies Utrecht en Gelderland tot aan de Waddenzee, onderhouden wij op jaarbasis voor beheerders en woningbouwverenigingen meer dan 5000 woningen. De werkzaamheden worden projectmatig uitgevoerd. Hierbij moet u denken aan projecten van enkele tot honderden woningen., projecten waarbij onderhoud en/of ventilatieverbetering is gewenst. Airhome heeft een groot regionaal bereik met sterk uiteenlopende werkzaamheden.

Wat kunnen wij voor u betekenen

Wat Airhome voor uw organisatie kan betekenen is sterk afhankelijk van de door u gestelde vraag. Eén ding is zeker: alle werkzaamheden op het gebied van ventilatietechniek in de woningbouw kunnen door ons team worden uitgevoerd.