Ventilatietechniek & ventilatiesystemen

Bij ons draait het om het verbeteren van de luchtkwaliteit. We meten, maken plannen, vervangen en onderhouden ventilatiekanalen, systemen en onderdelen. Onze klanten bevinden zich in allerlei sectoren. Zo behoren een aantal grote woningcorporaties al jarenlang tot onze klantenkring.

 Airhome

Airhome verbetert de luchtkwaliteit in woningen, bedrijfspanden en gebouwen. We voeren dagelijks werkzaamheden uit te maken met het onderhouden, verbeteren en vervangen van ventilatiesystemen. Dit doen we in bijna alle provincies in Nederland.

Breed inzetbaar voor betere luchtkwaliteit

Bij ons kunt u terecht voor zowel kleinschalig individueel onderhoud als totaalconcepten inclusief meerjarenplanning, begroting en storingsonderhoud. Tot onze zakelijke klantenkring behoren onder andere woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders en Verenigingen van Eigenaren.

Sinds 1995 alleen maar vaste klanten!

De ervaring leert ons dat er vaak nog veel te verbeteren valt op het gebied van onderhoud aan ventilatiesystemen en de bijbehorende problemen. Met trots kunnen wij vermelden dat wij vanaf ons bestaan in 1995 nooit afscheid hebben hoeven nemen van een bestaande klant, dit biedt u de zekerheid met een gedegen team van specialisten te maken te hebben waarop u kunt bouwen en vertrouwen. Onze klanten zijn onze beste referenties.

Wij zijn ISO 9001 en VCA*-gecertificeerd. Tevens zijn we lid van de VLA

Ventilatietechniek van A tot Z

Wat Airhome voor uw organisatie kan betekenen is sterk afhankelijk van de door u gestelde vraag. Eén ding is zeker: alle werkzaamheden op het gebied van ventilatietechniek in de woningbouw kunnen door ons team worden uitgevoerd.

De kracht zit vooral in het advies en bedenken van betere oplossingen om de luchtkwaliteit te verbeteren. We monteren of vervangen dan in bijna alle gevallen de ventilatiesystemen en luchtbehandelingssystemen in woningen, bedrijfspanden en objecten van wooncorperaties. We maken deze schoon, vervangen waar nodig en zorgen voor een onderhoudsplan voor een hoger rendement.

Meer weten?

Wilt u meer informatie, advies over het verbeteren of onderhouden van uw ventilatiesysteem? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers op het kantoor in Ter Apel of Deventer. We hebben voor een geschat kostenplaatje ook een de ‘ventilatie advies tool‘ ontwikkeld. Hier kunt u snel bereken wat voor kosten kunt begroten.