Loading...
OVER AIRHOME VENTILATIESERVICE 2019-04-24T12:23:53+00:00

Waarom Airhome?

Airhome heeft veel ervaring in het vervangen, verbeteren en onderhouden van ventilatiesystemen. Onze klanten bevinden zich in allerlei sectoren. Zo behoren een aantal grote woningcorporaties al jarenlang tot onze klantenkring.

 Airhome

Airhome is gespecialiseerd in het onderhouden, verbeteren en vervangen van ventilatiesystemen. Bij ons kunt u terecht voor zowel kleinschalig individueel onderhoud als totaalconcepten inclusief meerjarenplanning, begroting en storingsonderhoud. Tot onze zakelijke klantenkring behoren onder andere woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders en Verenigingen van Eigenaren.

De ervaring leert ons dat er vaak nog veel te verbeteren valt op het gebied van onderhoud aan ventilatiesystemen en de bijbehorende problemen.

Met trots kunnen wij vermelden dat wij vanaf ons bestaan in 1995 nooit afscheid hebben hoeven nemen van een bestaande klant, dit biedt u de zekerheid met een gedegen team van specialisten te maken te hebben waarop u kunt bouwen en vertrouwen.

Wij zijn ISO 9001 en VCA*-gecertificeerd. Tevens zijn we lid van de VLA

Wat kunnen wij voor u betekenen

Wat Airhome voor uw organisatie kan betekenen is sterk afhankelijk van de door u gestelde vraag. Eén ding is zeker: alle werkzaamheden op het gebied van ventilatietechniek in de woningbouw kunnen door ons team worden uitgevoerd.

Werken bij Airhome?